Yusuf Avcıoğlu'nun sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle: 

13.07.2021 Salı günü Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı'ya ibraz edilen İhbarname ile gerek sosyal medya, gerekse yazılı/görsel basında yer alan asılsız iddia ve ithamları sebebiyle özür dilemesi için kendisine 3 gün süre tanımıştık.

3 günlük süre içerisinde özür dilemediği gibi, Whatsapp'da bazı kalabalık mesaj gruplarında asılsız iddia ve ithamlarına devam ettiği bilgisi, bu gruplarda bulunan bazı dostlarım aracılığıyla bilgime gelmiştir.

Arıklı, kendisine canlı yayında teke tek program teklif edildiğinde “muhatabım değil” dediği kişilerin arkasından Whatsapp gruplarında dedikodu yapmaya gelince ne hikmetse “muhatap” olmaktan hiç çekinmiyor.

Ben birinin yüzüne söyleyemediklerimi, arkasından söylemem, arkasından söylediklerimi ise hiç çekinmeden yüzüne de söylerim ve ezbere değil, belgeyle konuşurum.

Özetle, İhbarname ile tanımış olduğumuz 3 günlük sürenin dolmasının akabinde araya bayram tatili girdiği için süreç uzadı, atılan çamurun altında kalmayacağımı daha önce de belirttiğim üzere, 28.07.2021 Çarşamba günü (bugün) itibarıyla gerekli işlemler tamamlanarak, “Dava Dosyalanmıştır”.

Hayırlı olsun..

Editör: Haber Merkezi