Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca’ya, engelli sporuna bugüne kadar sağlamış olduğu katkılardan ötürü plaket takdim etti.

Karaatmaca: “Takımımızla gurur duyuyoruz. Hem ismimizi hem kalbimizi verdi.

Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın onuruna verdiği yemekte, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca’ya engelli sporuna katkılarından ötürü bir plaket takdim etti.
Bakan Atasayan, ülkemizi uluslararası alanda da temsil eden tekerlekli sandalye takımımıza, bakanlık olarak her türlü katkıya hazır olduklarının altını çizdi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’e engelli sporuna ve tekerlekli sandalye basketbol takımına katkılarından dolayı teşekkür eden Bakan Atasayan, “Bu duyarlılığın tüm topluma ve diğer firmalara da örnek olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Başarılarını kutladı

Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı sporcuları ve yöneticileri onuruna bir yemek veren Bakan Atasayan, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve yönetim ekibini de bu önemli buluşmaya davet etti, kutladı.
Atasayan, takıma ligdeki başarılarından dolayı tebriklerini sunarken, Almanya maçlarındaki başarı öykülerini de sporculardan dinledi.
Bakan Atasayan, İspanya’da da yarışacak takımımıza başarılar diledi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in takımla olan geçmişini de Genel Müdür Aybars Karaatmaca’dan dinleyen Bakan Atasayan, bu anlamlı birlikteliğin devamını temenni etti.
Lefkoşa’daki son Antalya maçını izleme fırsatı bulduğunu da belirten Atasayan, izlediği performanstan etkilendiğini belirtti.

Teşekkür plaketi


Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na maddi ve manevi destek veren Kuzey Kıbrıs Turkcell'e de, bakanlık adına teşekkür etti, plaket sundu.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, 2008 yılından beri sponsorluğunu sürdürdükleri takımlarıyla gurur duyduklarını belirterek, “Takımımız yıllardır hem Avrupa hem de Türkiye liginde başarıdan başarıya koşmuşlardır. Bu takıma ismimizi vermekten gurur duyuyoruz. İsmimizi değil sadece, kalbimizi de verdik, onların heyecanı bizim heyecanımızdır” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim