Din İşleri Başkanı Prof. Dr. Talip Atalay Gazimagusa’da yapımı tamamlanan “Kültür Merkezi” açılışına katıldı.

Gazimagusa Milletvekili Sunat Atun tarafından dedesi adına yaptırdığı ‘Prof. Dr. İbrahim Hakkı Atun Kültür Merkezi’ önceki gün gerçekleştirilen törenle Osman Fazıl Polat Paşa Camii bünyesinde hizmete başladı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan’ın da katıldığı törene, Gazimagusa Milletvekilerinden Sunat Atun, Dursun Oğuz, Gazimagusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Din İşleri Başkanı Talip Atalay, Din Hizmetleri Müşaviri Ahmet Durmuş, Din Görevlileri Sendikası Genel Sekreteri Şükrü Aydın, Din Görevlileri Birliği Başkanı Fahrettin Öğdü, Osman Fazıl Polat Paşa Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı H. Abdurahman Ömeroğlu ve vatandaşlar katıldı.
Kütüphane, Bilgisayar, Sinevizyon ve İnternete erişim gibi imkanların da olduğu ve çok amaçlı hizmet verecek olan Prof. Dr. İbrahim Hakkı Atun Kültür Merkezine AKP Milletvekili Bülent Turan 3 bilgisayar bağışladı.
Törende yapılan konuşmaların ardından Din Hizmetleri Müşaviri Ahmet Durmuş’un yaptığı dua ile hizmete açılan Kültür Merkezinde açılışa katılanlara öğlen yemeği de ikram edildi.

 
Editör: TE Bilisim