Korkuteli Muhtarlığı’nın da bulunduğu binada muhtarlığın bulunduğu bölüm haricinde bütün camlar kırık ve kaderine terk edilmiş durumda. Salon içerisinde bulunan minderleri durumu ise içler acısı. Her bir güreş minderinin yaklaşık 200 TL olduğu ve yaklaşık olarak 30 minderin bulunduğu salon tam anlamıyla çöplük haline gelmiş , kapı camlarının kırık, yoldan gelip geçenlerin rahatlıkla girip çıkabileceği bir boş salon durumunda bulunan bu salon vurdumduymazlığın bir göstergesi olsa gerek.

Güreş Federasyonu başka bölgelere minder veremez durumda iken, Korkuteli’ndeki minderlerin ve salonun durumu ortada. Güreş Federasyonunun bu olaya erken zamanda müdahale edip bu rezilliğe son vermesini beklemekteyiz.
Bir yetkilinin verdiği bilgiye göre daha önce bu minderlerin bir okula verilmesi istendi. Fakat politik nedenlerden dolayı alel acele Korkuteli’nde bulunan salon tamir edilip minderlerin salona gönderildiğini ve şu anda gördüğüm bu manzara karşısında çok üzgün olduğunu, bir an önce bu olayın Federasyon tarafından düzeltilmesi ve salona sahip çıkılması gerektiğini belirtti.
 
Editör: TE Bilisim