Ada Tv’de Alihan Pehlivan’ın programına telefonla bağlanarak katılan Ejder Aslanbaba, Kaşif’in kendisine sahip çıkmadığını ve bu yüzden milletvekili adayı çıkmayacağını açıkladı.

Seçime 40 gün kala aday olamayacağını söyleyen Aslanbaba, daha önce kendisine aday olduğunu ve bu yönde çalışmalarını yap dendiğini söyledi. Biz DP ile bir araya gelirken 8 arkadaşımız adaydı dendi. Ben Ahmet Kaşif’in arkasındayım. Sayın Kaşif’e ‘ beni yarı yolda bırakmayın’ dedim. Kaşif’te bana ‘bizle yola çıkanları yarı yolda bırakmayız. ’ Dedi.

Serdar bey ise bana bu konuşmaların tam aksini söyledi. Serdar Beyle mecliste buluştuk bana tepki olduğunu ve bu yüzden beni aday yapmayacaklarını söyledi.

Hasan Taçoy ve Zorlu Töre’nin de kendisine tepki gösterdiğini vurgulayan Aslanbaba, Kaşif’in de kendisine sahip çıkmadığını vurguladı. Ahmet Kaşif kimseden korkmadan ‘Aslanbaba adayımızdır’ demeliydi.
Aslanbaba, herkesin kendisine ‘rahat ol, adaysın’ dediğini fakat Serdar Denktaş’ın ‘tepki var diye aday değilsin’ dediğini söyledi ve Serdar Denktaş’a ateş püskürdü.
Editör: TE Bilisim