Arter, Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek ve DP-UG’li Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Gazimağusa’da bulunan Antalyalılar Mahallesini ziyaret etti.
Ziyarette Arter’in yanısıra DP-UG’li Meclis Üyesi adaylarının broşürleri dağıtıldı ve vatandaşla sohbet edildi.
İsmail Arter, ziyarette yaptığı açıklamada, 29 Haziran’da yapılacak seçimlerden zaferle çıkmayı başaracaklarının altını çizerek : “Elde edeceğimiz zafer, tüm halkımızın zaferi ve başarısı olacaktır” dedi.
Bu başarı sayesinde Gazimağusa’nın değişimini ve gelişimini sağlayabileceklerini ifade eden Arter, görevi devir alır almaz şehrin modern bir kent görünümüne kavuşması için hızla çalışmalara başlayacaklarını söyledi.
Gazimağusa’nın çehresini değiştirmenin ancak iyi bir vizyon ile olabileceğini belirten Arter, sorunları çözülmüş bir Gazimağusa’da hep birlikte yaşamak istediklerini,Halktan aldıkları güç ve güvenle değişimi başlatacaklarını söyledi.

DİNÇYÜREK: “ARTER’E GÜVENİYORUZ”
DP-UG Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek de konuşmasında seçim sürecinin başından beri Gazimağusa’da kamuoyundan aldıkları sinyalin şehirde bir değişim yaşanması olduğunu söyledi.
İsmail Arter’e güvendiklerini ve desteklerinin tam olduğunu belirten Dinçyürek: “Arter’in ortaya koyacağı projelerle Gazimağusa halkının yüzünün güleceğinden hiçbir şüphemiz yok” dedi.
 
Editör: TE Bilisim