Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Arabacıoğlu ve Belediye Meclis üyesi adayları halkın ve esnafın sorunlarını dinlemek için başlattıkları bölge ziyaretlerine Dereboyu ile devam etti.

DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Öztürk, Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, Gençlik Örgütü Başkanı Münür Öztürk ve çok sayıda partili eşlik ettiği Arabacıoğlu ve ekibi, kendilerini tanıtan broşürleri de vatandaşlara dağıttı.

Vatandaşın sevgi seliyle karşılaşan heyet, LTB’nin kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü bir yapıya kavuşması için atacakları adımları halkla paylaştı.

Arabacıoğlu, vatandaş ve esnafla yaptığı konuşmalarda, Lefkoşalı’nın aylardır çektiği sıkıtıları ortadan kaldırmak için yola çıktıklarına işaret ederek, “Bir taraftan, LTB’nin mali ve yönetim sorunlarını çözerken diğer taraftan Lefkoşamızın fiziki problemleriyle ilgileneceğiz. Dereboyu’nun sorunlarının farkındayız. Özelde bu bölge geneldeyse Lefkoşa’nın tüm bölgelerinde alternatif park alanları için çalışmalarımız var” dedi.

Park yeri ve yaya trafiğini engelleyen unsurların üzerine kararlılıkla gideceklerini söyleyen Arabacıoğlu, “Başkentimize, özellikle Dereboyuna yakışmayan çukur ve yol bozukluklarını, kaldırım sorununu göreve geldiğimizde çözeceğiz. Lefkoşamız bir yıl içinde ülkemize yakışır bir Başkent halini alacak” dedi.

Arabacıoğlu’na yoğun ilgi gösteren Dereboyu esnafı ve halk desteklerini belirtti.

Editör: TE Bilisim