Arabacıoğlu ve ekibi bu bağlamda Ticaret Odası’nı ziyaret ederek, Başkan Günay Çerkez ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü.

DP Genel Sekreteri Bengü Şonya’nın da katıldığı görüşmede, LTB’nin yeniden kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayacak proje ve öneriler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Mustafa Arabacıoğlu ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, 8 Nisan’dan itibaren LTB’de hem mali hem de idari yapılanmaya gideceklerini belirterek, 14 ayda LTB’nin yeniden doğacağına, kaybolan güvenin yeniden tesis edileceğine vurgu yaptı.

Toplumsal sorumluluk ve yıllardır hayali kurduğu siyaset modelini hayata geçirmek için yola çıktığını ifade eden Arabacıoğlu, kendisine ve ekibine olan inancını dile getirdi.

Arabacıoğlu, seçimi açık ara farkla kazanacağının da altını çizerek, Çerkez ve yönetim kurulu üyelerine kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti.

 

GÜNAY ÇERKEZ: “ÖZGEÇMİŞLERE VE ADAYLARA BAKTIĞIMDA ÇOK İYİ BİR KADRO ORTAYA KOYDUNUZ”

Ticaret Odası Başkanı Günay Çerkez ise, ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “hoş geldiniz” dedi.

LTB’de yaşanan kaosa işaret ederek, böylesi zor bir görevi üstlenmeye aday oldukları için Arabacıoğlu ve ekibini tebrik eden Çerkez, “Seçildiğiniz takdirde başaracağınızdan eminim. Özgeçmişlere ve adaylara baktığımda çok iyi bir kadro ortaya koydunuz. Eminim başarabileceksiniz. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Ticaret Odası’nın hiçbir zaman taraf olamayacağını da sözlerine ekleyen Çerkez,

Ticaret Odası’nın görevinin adaylarla düşünce ve önerilerini paylaşmak olduğunu belirtti.

LTB’nin yeniden kendi ayakları üzerinde durmasının sağlanması için Ticaret Odası olarak görüş ve önerilerini her zaman paylaşmaya hazır olduklarını söyleyen Çerkez, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Belediyecilikte halka hizmet çok daha fazla önem arz eder. Başkent Lefkoşa’nın belediyesinin faaliyet göstermesi, öne çıkması da öyle. Çünkü LTB bizim aynamız. Çöplerin birikmesinden dolayı çok tepki aldık. İnşallah Nisan’ın yedisinden sonra planlı programlı şekilde Lefkoşa artık kendisine yakışır bir ekiple belediye hizmetlerini almaya başlar. Başarılarınızı da arzularız.”

 

 

Editör: TE Bilisim