Görüşmede Arabacıoğlu’na belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.
Arabacıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Sönmezliler Ocağı’nın milli mücadeledeki yerinin asla unutulmayacağını ve yapılan mücadelenin takdire şayan olduğunu ifade ederek, Sönmezliler Ocağı’nın milli davaya karşı gösterdiği hizmetten dolayı kendilerine teşekkür etti.
Ziyaret amaçlarının LTB’yi yeniden ayakları üzerinde duran güçlü bir yapıya kavuşturmak için hazırladıkları plan, program ve projeler hakkında bilgi vermek ve görüş alışverişinde bulunmak olduğunu da söyleyen Mustafa Arabacıoğlu, devlete oluşan güvensizliğe işaret etti.
Devlete olan inancın yeniden yeşermesini sağlamak için yola çıktıklarının altını çizen Arabacıoğlu, mali ve idari yapılanmaya yönelik ciddi çalışmaları olduğuna dikkati çekti.
Arabacıoğlu son olarak, kendisine ve ekibine destek belirten Sönmezliler Ocağı’na teşekkürlerini iletti.

ERDEN ESENYEL: “KAZANMANIZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Sönmezliler Ocağı Başkanı Erden Esenyel ise, Sönmezliler Ocağı olarak Arabacıoğlu’nun adaylığını en içten dileklerle kutladıklarını belirterek, Arabacıoğlu’nun LTB Başkanı seçilmesi için her türlü çabayı sarf edeceklerini kaydetti.
Sönmezliler Ocağı’nın faaliyetleri ve geçmişi hakkında bilgi de veren Esenyel, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Arabacıoğlu ve ekibi ziyaretin sonunda “İlk Adım Anıtı”nı da ziyaret etti.

Editör: TE Bilisim