ARABACIOĞLU: “OLUŞTURACAĞIMIZ SİSTEM LEFKOŞALI’NIN BİR KERE DAHA BU KÖTÜ GÜNLERİ YAŞAMAMASININ SİGORTASI OLACAKTIR”

Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Belediye Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu ve Belediye Meclis üyesi adayları, Doğru Dürüst Lefkoşa için neler yapılacağını anlatmak için başlattıkları bölge ziyaretlerine devam ediyor.
Bu bağlamda kalabalık bir heyetle Ortaköy’ü ziyaret eden Arabacıoğlu ve ekibi, burada vatandaşların sorunlarını dinledi, hazırladıkları program hakkında bilgiler verdi.

Ortaköy halkına, 8 Nisan’dan itibaren Lefkoşalı’nın desteğiyle Lefkoşa’yı özlenilen Başkent haline getirmek için çok çalışacaklarının sözünü veren Arabacıoğlu ve ekibine Ortaköy halkından tam destek geldi.
Arabacıoğlu burada yaptığı konuşmalarda, Lefkoşa’nın her yerinin sorunlarla boğuştuğuna işaret ederek, yaşanan olumsuzlukları unutturmak için çok çalışacaklarını söyledi ve Lefkoşa halkına hak ettiği Lefkoşa’yı sunacaklarını söyledi.

8 Nisan sabahı Lefkoşa’da yeni bir dönemin başlayacağının altını çizen Mustafa Arabacıoğlu, “Bu ilk yıl içerisinde dürüst, şeffaf, adalet ilkesine bağlı bir idare alışkanlığını LTB açısından kurumsallaştıracağız. Oluşturacağımız sistem gelecek dönemlerde Lefkoşalı’nın bir kere daha bu kötü günleri yaşamamasının sigortası olacaktır” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilisim