Ziyarette kalabalık bir heyet tarafından karşılanan Arabacıoğlu ve ekibi, bundan duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Mustafa Arabacıoğlu ziyaret sırasındaki konuşmasında, LTB’nin içinde bulunduğu çıkmazdan kurtulması için hazırladıkları yol haritasını başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle paylaştı.
LTB Başkanlığı’na neden talip olduğunu anlatarak, sorunlar karşısında duyarsız kalma lüksünün olmadığının altını bir kez daha çizen Arabacıoğlu, “Biz sorunun çözümünde başarılı olup olamayacağımızın sınavına giriyoruz. Risk aldık ama başaracağımızdan eminiz. Seçildikten sonra herkes parti rozetini bir kenara bırakarak, LTB’yi kendi ayakları üzerinde duran bir yapıya kavuşturmak için elbirliğiyle çalışacak” şeklinde konuştu.
ARABACIOĞLU: “BİZ SİYASETİN TEMİZ, ŞEFFAF, KATILIMCI OLABİLECEĞİNİ GÖSTERMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
LTB’deki seçimin ülke genelindeki siyaset açısından da bir dönüm noktası olduğunun altını çizen Arabacıoğlu, şöyle devam etti:
“Yakaladığımız bu fırsat siyasetin ülkemizde nasıl olması gerektiğiyle de alakalıdır. Biz siyasetin temiz, şeffaf, katılımcı olabileceğini göstermek için yola çıktık. Biz, genelde ülkede hakim sisteme maya çalmaya, özelde ise LTB’nin kendi ayakları üzerinde durabileceği mali ve idari bir yapıyı kurmaya geliyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz.”
BERTAN ZAROĞLU: “BAŞARILAR DİLERİZ”
Dernek Başkanı Bertan Zaroğlu ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, seçimin hayırlı olmasını diledi.
LTB’nin daha şeffaf olması temennisinde de bulunan Zaroğlu, Arabacıoğlu ve belediye meclis üyesi adaylarına başarılar diledi.
Zaroğlu, dernek olarak partizanlık yapmadan , en doğru ismin üzerine odaklanarak hangi belediye başkan adayını destekleyeceklerine karar vereceklerini ifade etti.

Editör: TE Bilisim