Demokrat Parti (DP) LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu ve ekibi, Lefkoşa ve Lefkoşa’ya bağlı yerleşim birimlerindeki vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Bu bağlamda DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, belediye meclis üyesi adayları, Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Öztürk, Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, Gençlik Örgütü Başkanı Münür Öztürk ve DP’ye gönül veren kalabalık bir heyetle Hamitköy’ü ziyaret eden Arabacıoğlu, burada Hamitköy sakinleriyle bir araya geldi.

Ziyaretleri sırasında vatandaşla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Arabacıoğlu ve beraberindeki heyet, Doğru Dürüst Lefkoşa için yapacakları hakkında bilgi de verdi.
Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Arabacıoğlu, konuşmalarında yoğun ilgiden duyduğu mutluluğu ifade ederek, Hamitköy halkına teşekkür etti.

Lefkoşa’nın diğer bölgelerinde olduğu gibi Hamitköy halkınında verilecek hizmetten eşit yararlanacağının altını çizen Arabacıoğlu, “Hamitköy ve Haspolat’ta belediye hizmetleri aksamadan sürekli verilecek. Bölge halkı müsterih olsun, belediyemizde kuracağımız yönetim sistemi verimliliği arttırmaya yönelik olacaktır. Dolayısıyla Lefkoşa Türk Belediyesi imkan ve kabiliyetleri her bölgemize eşit seviyede hizmet verebilecek kapasitedir” dedi.

Amaçlarının değişime açık ve kendini sürekli geliştirebilen bir hizmet kadrosu kurmak olduğunu belirten Arabacıoğlu, “Belediye çalışanları çok uzun süredir doğru dürüst maaşlarını alamamakta ve sosyal haklarını kullanamamaktadır. Onların çalışma motivasyonu yanında geleceğe kendileri ve aileleri için güvenle bakabilmelerini sağlamak Lefkoşalı’ya beklenen hizmeti verebilmesi için öncelikli bir zorunluluktur” dedi.




 
Editör: TE Bilisim