Demokrat Parti (DP) LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu ve belediye meclis üyesi adayları, vatandaşların sorunlarını dinlemeye, onlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

Arabacıoğlu, bu çerçevede DP Genel Başkanı Serdar Denktaş ve dürüst siyasete inanan kalabalık bir heyetle Ortaköy, Kermiya ve Hamitköy’ü ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Arabacıoğlu ve beraberindeki heyete vatandaşlar ayrıca destek belirtti.

Mustafa Arabacıoğlu da vatandaşlarla yaptığı konuşmalarda, 8 Nisan’dan itibaren bu ilgi ve sevgiye layık olmaya çalışacaklarını kaydederek, Lefkoşa halkını hakettiği başkente kavuşturacaklarının sözünü verdi.

Konuşmalarında, sorunların çözümü yolunda atılacak adımları da vatandaşlarla paylaşan Arabacıoğlu, “Biz başkasının yaptıklarını değil kendi yapacaklarımızı anlatıyoruz. Belediye siyaset yapma yeri değildir, hizmet yeridir. Dinamik ekibimiz ve tecrübemizle sorunları çözeceğiz. Göreve geldiğimizde halkımızın hak ettiği ama alamadığı hizmeti sunacağız” dedi.

Özellikle şu anda Hamitköy’deki vatandaşların kanalizasyon sorunundan dolayı yaşadığı mağduriyeti gidermek için hazırlıkları olduğunu dile getiren Arabacıoğlu, kanalizasyon şebekelerinin rehabilite edilerek tüm ev ve iş yerlerinin kanalizasyonlara bağlanması için gerekli kolaylıkların sağlanacağına vurgu yaptı.

Rutin aralıklarla belediye hizmetleri, yönetim icraatları ve gelir giderlerle ilgili Lefkoşa halkının şeffaf bir biçimde bilgilendirileceğini de kaydeden Arabacıoğlu, halkın bilgi edinme hakkı gözetilerek oto kontrolün sağlanacağını da belirtti.

 
Editör: TE Bilisim