Bu bağlamda Küçük Kaymaklı ve Kızılay Evleri’ni ziyaret eden Arabacıoğlu ve adaylara, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, Lefkoşa İlçe Başkanı Kemal Öztürk, Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, Gençlik Örgütü Başkanı Münür Öztürk ve çok sayıda partili eşlik etti.

Yoğun ilgiyle karşılaşan DP Lefkoşa Belediye Başkan adayı Dr. Mustafa Arabacıoğlu ve Belediye Meclis üyesi adayları sorunların çözümü yolunda atılacak adımları halkla paylaştı.

Mustafa Arabacıoğlu bölge sakinleriyle yaptığı konuşmalarda, ülkenin gözbebeği Lefkoşa’nın yaşananların hiçbirini haketmediğini ifade ederek, 8 Nisan’dan itibaren diğer bölgelerinde olduğu gibi Küçük Kaymaklı ve Kızılay Evleri sakinlerinin de verilecek hizmetten eşit yararlanacağının altını çizdi.

14 aylık sürede geleceğin Lefkoşası’nın planlanmasını yapacaklarını kaydeden Arabacıoğlu, oluşturacakları Kent Konseyi ile Lefkoşa’nın gelişimini ve de dönüşümünü halkın da izleyebileceği ve katkı koyabileceği şeffaf bir yaklaşımla ele alacaklarını belirtti.

Halen direkler üzerinde bulunan gerek görsel gerekse sağlık açısından olumsuzluklar içeren tüm telefon ve elektrik hatlarının yer altına indirilmesi için gerekli projelendirme ve planlamanın da bu 14 aylık sürede sona erdirileceğini sözlerine ekledi.

Arabacıoğlu ayrıca kendisine yoğun ilgi gösteren bölge sakinlerine teşekkür de etti.

Editör: TE Bilisim