Döviz kurları... Döviz kurları...

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Alsancak’ta faaliyet gösteren bir otelde kalan S.A.A.’ya (E-22) dün saat 14.00 sıralarında verilmek üzere bırakılan paket içerisinde uyuşturucu madde olduğundan şüphelenilmesi üzerine, olay polisin bilgisine getirildi.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü, bahse konu paket içerisindeki maddenin yaklaşık 100 miligram ağırlığında uyuşturucu olduğunu tespit etmesi üzerine otelde kalan S.A.A.(E-22) ile olayla bağlantısı olduğu tespit edilen A.T.O.(E-29) ve A.O.A.(E-26) tutuklandı.

Soruşturma kapsamında A.T.O.’nun kaldığı evde yapılan aramada, tütün ile karışık yaklaşık 100 miligram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet ucu yanık sigara bulundu.

A.O.A.’nın kaldığı evde yapılan aramada ise, yaklaşık 100 miligram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet öğütücü bulunarak, emare olarak alındı. 

KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU… 1 KİŞİ TUTUKLANDI 

İskele’de dün gerçekleştirilen asayiş ve trafik denetimi sırasında şüpheli görülen bir kişinin üzerinde uyuşturucu bulundu.

Ziyamet - Gelincik yol kavşağı üzerinde yapılan kontrolde durdurulan araç sürücüsü İ.A.’nın (E-20) şüpheli hareketleri üzerine, bahse konu şahsın üzerinde yapılan aramada yaklaşık 1 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde tütünle karışık uyuşturucu madde olduğuna inanılan 1 adet ucu yanık sarma sigara bulundu.

İ.A tutuklandı.

Editör: Haber Merkezi