Demokrat Partililer ve kıymetli halkımız, takriben 1 aydır Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile alakalı olarak Bakanın atanması yönünde yaşadıklarımız malumunuzdur.

10 Temmuz 2021 tarihinde Demokrat Parti MYK sı toplanmış ve oybirliği ile DP Genel Sekreteri Afet Özcafer’in Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak atanması yönünde karar almıştır.

İlgili karar varken bende sizler gibi 15.07.2021 tarihinde,basından görevinden istifa eden Koral Çağman’ın tekrardan Bakan olarak atandığını öğrenmiş bulunmaktayım.

Bugün geldiğimiz noktada 1 aylık bu süreçte yaşanılanlara ve tekrardan dönüp dolaşılıp başa geldiğimiz noktaya baktığımız zaman bunu ne partililerime nede halkımıza kimsenin yaşatmaya hakkı olmadığını, özürdilenip af dilenmesi gerektiği inancındayım.

Oybirliği ile aldığımız kararın haledaha arkasında olduğumu, geçerli parti kararınında o olduğunu, Afet Özcafer için DİK DURULUP alınan karara partinin İRADESİNE sahip çıkılması gerektiğini dile getiririm.

Hernekadarda yaşananlara onay vermesemde DP nin Genel Sekreter Yrd. Olarak sorumluluktan pay çıkarıp partililerimden ve halkımızdan şahsım adına Özür Dilerim.

Editör: Haber Merkezi