banner174
banner151

61. Mehmetçik Üzüm Festivali yarın başlıyor

61. Mehmetçik Üzüm Festivali yarın başlıyor. 10 gün sürecek ve 13 Ağustos Pazar günü sona erecek festival, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere ev sahipliği yapacak.

03 Ağustos 2023 Perşembe 13:27
61. Mehmetçik Üzüm Festivali yarın başlıyor

Festival açılış töreni, yarın 19.00’daki kortejin ardından saat 20.30’da Mehmetçik Festival Alanı’nda yapılacak.

Türkiye’den Ferhat Göçer’in yanı sıra ülkeden Ahmet Evan, Grup SOS, Grup Frekans, Grup Rota, İpek Amber, Grup Otantik festivalde sahne alacak.

Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi'nce bu yıl 61’incisi düzenlenecek Mehmetçik Üzüm Festivali’nde konserlerin yanı sıra, halk dansları etkinlikleri, çocuk şenliği, modern dans gösterileri, tavla turnuvası, voleybol turnuvası, güreş turnuvası, master futbol turnuvası, tombala çekilişleri ve bağdan sofraya lezzet yarışması yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner192

banner184

banner181

banner178

banner188

banner146