Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, dün saat 06.30 sıralarında hayatını kaybeden bebeğin ölüm sebebinin tespiti için bugün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde otopsi gerçekleştirildi. 

Öte yandan önceki gün saat 15.30 sıralarında Hamitköy’de arkadaşına ait ikametgahta misafir olarak bulunduğu sırda rahatsızlanarak kaldırıldığı Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren Ojeaga Harrison’a (E-37) bugün otopsi yapıldı. 

Her iki olayda da kesin ölüm nedeni, alınan kan doku örneklerine yapılacak tetkiklerin ardından belirlenecek.

BİR MARKETTEN BİN 155 TL DEĞERİNDE KOZMETİK VE YİYECEK ÇALDI

Demirhan’da faaliyet gösteren bir süpermarketten bin 155TL değerinde muhtelif kozmetik ve gıda malzemelerini çalan A.K. (K-45) tutuklandı. 

Girne’de faaliyet gösteren bir restoranda çalışan S.K.’nin (E-32) ise dün saat 10.00 sıralarında ofis bölümünde müşteri tarafından unutulan para cüzdanı içerisinden 90 Euro nakit parayı çaldığı tespit edildi. Olay sonrası bahse konu şahsı tutuklayan polisin soruşturması devam ediyor.

ÇATALKÖY’DE BİNA YANGINI    

Çatalköy’de faaliyet gösteren “Food Lodge” isimli fırının mutfak kısmında faal durumdaki buzdolabının dün muhtemelen kısa devre yapması sonucu çıkan yangında, işletmenin mutfak kısmı ve içerisindeki muhtelif eşyalar yanarak maddi hasar meydana geldi. 

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polisin olaylar hakkındaki soruşturması sürüyor.

LEFKOŞA’DA ASAYİŞ VE TRAFİK DENETİMİ

Lefkoşa’da polisin gerçekleştirdiği asayiş ve trafik denetiminde, bölgede faaliyet gösteren kumarhane ve gece kulüpleri kontrol edildi. 

Yapılan kontrollerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak toplam 21 kişi tespit edilerek, haklarında yasal işleme gidildi. 2 kişi KKTC’de izinsiz ikametten, 1 kişi ise KKTC’den ihraç edilmesi için aranan şahıs olmaktan tutuklandı. 

Trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucu, 700 araç kontrol edilerek, suç işlediği tespit edilen 153 araç sürücüsü çeşitli suçlardan dolayı rapor edildi. 

Editör: TE Bilisim