VAHİM ZARAR VE CİDDİ DARP

26.05.2023 tarihinde, saat 22:20 sıralarında, Girne’de, İstiklal Sokak üzerinde bulunan halı sahanın park alanı içerisinde; M.F.(E-22), M.T.(E-26), S.Ç.(E-28), A.T.(E-18) ve U.A.(E-18) bir taraf olup, aralarında çıkan tartışma neticesinde; Veysel BOZKUŞ'u ciddi bir şekilde darp ederek, çenesinin kırılmasına sebebiyet vermişlerdir. Veysel BOZKUŞ kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Cerrahi servisinde müşahede altına alınmış ve tedavisi halen devam etmektedir. Bahse konu şahıslar tespit edilerek tutuklanmmış olup, soruşturma devam etmektedir.

27.05.2023 tarihinde, saat 01.30 sıralarında, Girne’de faaliyet gösteren bir eğlence mekanı içerisinde; B.F.(E-23), kız arkadaşına soru sorduğu gerekçesiyle Özcan DOĞAN’ın yüzüne yumruk vrumak suretiyle adı edilenin çene kemiğinin kırılmasına neden olmuştur. Akabinde B.F. ve İ.F.(E-26), aldığı darbeden dolayı yere düşen Özcan DOĞAN’ı ciddi bir şekilde darp etmişlerdir. Özcan DOĞAN, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Cerrahi Servisinde müşahade altında alınmış ve tedavisi halen devam etmektedir. B.F.(E-23) ve İ.F.(E-26) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

KASTI HASAR, SARHOŞLUK, RAHATSIZLIK VE UYGUNSUZ TAVR-I HAREKET

27.05.2023 tarihinde, saat 23:00 sıralarında, Gazimağusa’da, İsmet İnönü Bulvarı DAÜ Çemberi yanında, H.K.(E-44), alkollü içki tesiri altında olduğu bir sırada makul mazereti olmaksızın yüksek sesle bağırıp çağırdıktan sonra kaldırım ve yol kenarında bulunan 3 adet çöp konteynerini devirip uygunsuz tavır harekette bulunduğu sırada, park halinde bulunan bir aracın sol ön çamurluk ve sol ön kapı üzerine bir adet plastik çöp konteynerinin düşmesine sebebiyet vererek konu aracı hasara uğratmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

İŞ KAZASI

27.05.2023 tarihinde, saat 13:30 sıralarında, Girne’de, faaliyet gösteren bir otelde elektrik teknisyeni olarak çalışan Şaban GÖZÜKARA (E-55), merdivene çıkmaya çalıştığı sırada merdivenin kayması sonucu düşerek yaralanmıştır. Şaban GÖZÜKARA kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesinde, her iki ayak topuğunda kırık teşhisi ile ortopedi servisinde müşahade altın alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Hafta sonuna kadar yer yer sağanak bekleniyor Hafta sonuna kadar yer yer sağanak bekleniyor

YANGIN

27.05.2023 tarihinde, saat 19:30 sıralarında, Girne'de faaliyet gösteren Grand Pasha isimli otelin dördüncü katında, yangın çıkış kapısı önündeki merdiveni basamakları üzerinde bulunan karton kutu ve atıklar üzerine, muhtemelen atılan sönmemiş sigara izmariti nedeniyle yangın meydana geldi. Yangın sonucu söz konusu atıklar ile yangın merdiveni kapısı ve bir adet güvenlik kamerası ile elektirk aksamları yanarak, duvarlar ise islenmek suretiyle zarar meydana gelmiştir. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi