Şht. İlker Karter İlkokulu Okul Müdürü Coşkun Akyerli öncülüğünde İskele Belediye başkanı Hasan Sadıkoğlu’na gerçekleşen ziyarette öğrencilerle sohbet eden başkan Sadıkoğlu, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile koltuğunu birkaç saatliğine minik öğrencilere emanet eden Sadıkoğlu, kendisini ziyaret eden Şht İlker Karter İlkokulu ile Boğaziçi İlkokulu’nun öğrencilerini makamında ağırladı.

Temsili olarak İskele Belediye Başkanın koltuğunu kısa süre devralan Şht. İlker Karter İlkokulu öğrencilerinden Sıla Dolu belediye başkanı Sadıkoğlu’na istek ve önerilerini aktardı. Öğrencilerin heyecanların ve sevinçlerini paylaşan Sadıkoğlu, öğrencilerle sohbet etti.

Şht İlker Karter İlkokulu Okul müdürü Coşkun Akyerli 23 Nisan günü düzenlenecek etkinlik hakkında bilgi vererek, yapılacak çalışmalardan bahsetti. İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu gerçekleşecek olan etkinlikte belediye olarak çocuklara yönelik gereken katkıyı yapacaklarını dile getirdi.

Sadıkoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gelecek nesillere mesaj verdi. Ziyarete gelen öğrencilere çeşitli armağanlar verildi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramları kutlanarak hatıra fotoğrafı çekildi.

23 NİSAN KUTLAMALARI İSKELE DR. FAZIL KÜÇÜK KAPALI SALONU’NDA YAPILDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı İskele Dr. Fazıl Küçük Kapalı Salonu’nda yapıldı.

Yağan yağmurdan dolayı İskele Dr. Fazıl Küçük Kapalı Salonu’na aktarılan etkinlik büyük gayretler sonucu kusursuz gerçekleşti.

Muhteşem gösterilerle büyük beğeni toplayan öğrencilerin mutluluğunu aileleri de onlarla paylaşarak çok güzel bir gün geçirdiler.

Saygı duruşuyla başlayan törende şiirler ve şarkılar söylenerek, dans gösterileri yer aldı.

Öğrencilerin andımızı okumasının ardından Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli törende bir konuşma yaptı. Akyerli, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu gün olan 23 Nisan’ı çocuklara armağan ettiğini anımsatarak, 23 Nisan’ın tarihte bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekti. 23 Nisan’ın önemine değinen Akyerli’nin konuşmasının ardından 23 Nisan gösterilerine geçildi.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun da hazır bulunduğu törende, aileler çocuklarını izleyerek onların bu özel gününe ortak oldular.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu yaptığı açıklamada yağan şiddetli yağmurun tüm olumsuzluklarına rağmen İskele Belediyesi’nin çocukları ve ailelerini böylesine özel bir günde mağdur etmediğini belirterek, çocukların muhteşem bir gösteri sunmalarına imkân sağlandığını söyledi. Sadıkoğlu, yağan yağmura rağmen özverili şekilde çalışmalarını sürdüren ve bugünkü organizasyonda emeği geçen İskele Kaymakamlığı ve personeline, Spor Dairesi ve personeline, tüm Öğretmenlere ve İskele Belediyesi personeline teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilisim