TRAFİK KAZASI

103.2023 tarihinde, saat 22:30 sıralarında, Dilekkaya’da Zafer sokak üzerinde, Serkan TONO (E-18) yönetimindeki DL 149 plakalı araç ile güney istikametine doğru seyrettiği sırada,dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederekyol üzerinde bulunan kaldırımave ardından bir evin bahçe duvarına çarparak durmuştur. Kaza sonucu yaralanan olmadı. DL 149 plakalı araç sürücüsü Serkan TONO, sürüş ehliyetsiz ve sigorta kapsamaksızın araç kullanmak suçlarından tutuklanmıştır.Soruşturma devam etmektedir.

11.03.2023 tarihinde, saat 22:20 sıralarında,Ardahan-İskele Anayolu’nun 2-3’üncü kilometreleri arasında, Burak GÜNTEKİN(E-28)yönetimindeki LL 244 plakalı araç ile İskele istikametine doğru seyrettiği sıradayolun sağa meyilli virajlı kısmına geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun solundan çıkmış ve yol kenarında bulunan trafik levhasına çarptıktan sonra, tarla içerisinde bir takla atıp tavanı üzerinde durmuştur.

Poliste yeni atamalar yapıldı Poliste yeni atamalar yapıldı

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Burak GÜNTEKİNve araçta yolcu olarak bulunan Mehmet CİLASIN(E-26), kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’ndeyapılan tedavilerinin ardından müşahede altına alınmışlardır.Soruşturma devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi