Özçınar, Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamanın heyecanı içerisinde olduklarını belirterek, “101. yılına ulaştığımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik veSpor Bayramı coşkusu, bu yıl Korona virüs önlemleri nedeniyle meydanlarda değil, dijital mecralarda yaşanacak. Ancak tüm dünyayı tehdit eden pandemi süreci içimizdeki coşku ve heyecana engel değildir” dedi. 
Atatürk’ün, kurtuluş mücadelesini başlat
mak hedefiyle Samsun’a ayak bastığı gün olan bu özel günü, bağımsızlığın gençler sayesinde korunabileceği bilinciyle “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak, Türk gençliğine armağan ettiğini ifade eden Özçınar, mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Bizlerin görevi ise, Atatürk ilke ve devrimlerinin aydınlattığı yolda yürüme kararlılığına sahip kuşaklar yetiştirmektir.19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı gönülden kutlar, Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmaküzere, tüm şehitleri ve gazileri rahmetle anarım.”

Editör: TE Bilisim