Ercan Devlet Havalimanı’ndan, yetkili makamlara beyanda bulunmadan, 18 bin ABD Dolar değerinde ziynet eşyasıyla çıkış yapmaya çalışan bir şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Polis Basın Bülteni’ne göre, isminin baş harfleri F.E. (K-66) olan kişi, 10 bin Dolar muadili döviz veya Türk Lirası’ndan fazla değeri olan ziynet eşyasını yetkili makamlara beyan etmeden yolcu beraberinde KKTC'den çıkarmaya çalışmaktan suçlu bulundu.

Adı edilen hakkında yasal işlem başlatılırken, soruşturma devam ediyor.

BOSTANCI’DA HIRSIZLIK

Bostancı’da İbrahim Hergüner’e ait ikametgaha, penceresini kırarak giren hırsızlar bir adet 22 ayar erkek yüzüğü çaldı.

Soruşturma devam ediyor.

ALSANCAK’TA HIRSIZLIK

Alsancak’ta Aralık 2014 ile Şubat 2015 tarihleri arasında bir kumarhanede kasiyer olarak çalışan A.Ö.’nün (E-24), müşterilerin kumar oynarken kullandıkları oyun biletlerinden arta kalan yaklaşık 40 bin TL tutarındaki nakit parayı kasadan alarak, çaldığı tespit edildi.

Adı edilen tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

GAZİMAĞUSA’DA HUZUR OPERASYONU

Gazimağusa Polis Müdürlüğü dün gece 21.00-24.00 saatleri arasında Gazimağusa’da huzur operasyonu düzenledi.

Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren 3 kumarhane, 8 gece kulübü ve 17 bet ofis kontrol edildi. Kontrollerde, kumarhaneye girişleri yasak toplam 15 kişi tespit edilerek, aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

Trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ise 130 araç kontrol edildi. Suç işlediği tespit edilen 23 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Bir alkollü sürücü tutuklanırken, aracı da trafikten men edildi. 
Editör: TE Bilisim