08.05.2020 tarihinde, saat 16:30 sıralarında, Boğazköy’de Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli vaziyette görülen D.Ö.(E-29)’nün üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 10 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

09.05.2020 tarihinde, saat 01:30 sıralarında, Lefkoşa’da Ahmet Mutallip Caddesi üzerinde, devriye halindeki bir polis ekibi tarafından kaldırım üzerinde park halinde bulunan aracı içerisinde şüpheli halde görülen H.A.(E-24)’nın üzerinde ve aracında yapılan aramada; yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde içerdiğine inanılan yeşil reçeteye tabi toplam 42 adet hap bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

İLAÇ VE ECZACILIK YASASINA AYKIRI HAREKET
08.05.2020 tarihinde, saat 22:00 sıralarında, Lefkoşa’da Özker Özgür Caddesi üzerinde devriye halinde bulunan bir polis ekibi tarafından, şüpheli halde görülen M.M.M.(E-25) ve Y.D.A.(E-28)’nın, kullanımlarında bulunan araçta yapılan aramada, yeşil reçeteye tabi 457 adet Rivotvil marka hap bulunarak emare olarak alınmışlardır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim