Gençlik Dairesi Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, ziyarette, Ankara Kültür Sanatları Derneği Başkanı Nafiye Yardımcı, Başkan Yardımcısı ve Piyanist Terane Abbaszade, Çağdaş Yaşam Derneği Başkanlarından Aysın İçinsel, Erol Ekenleroğlu ve Saliha Benli yer aldı.

10. Bellapais İlkbahar Müzik Festivali için KKTC’de bulunan Ankara Kültür Sanatları Derneği heyeti, kültürleri birleştirmek amacıyla neler yapılabileceğini görüşmek amacıyla Gençlik Dairesi Müdürü Eroğlu ile bir araya geldi.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sanatçının bir toplumun aynası olduğunu belirterek, kültür ve sanatın toplumlar için önemine dikkat çekti.

Ankara Kültür Sanatları Derneği’nin değerli sanatçılarıyla kültürlerin birleşmesi ve sanat adına güzel projelendirmeler yaptıklarını ifade eden Eroğlu, ülkedeki kültür değerleriyle de ortaya güzel işlerin çıkacağını vurguladı.

Ziyarette, Ankara Kültür Sanatları Derneği Başkanı Nafiye Yardımcı, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’na broş da taktı.
Editör: TE Bilisim