Ulusal Birlik Partisi ve Demokrat Parti Ulusal Güçler’in ortak, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu, DP Ulusal Genel Merkezi’nde Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ı ziyaret etti.

Saat 10.00’da gerçekleşen ziyarette, DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erol Aktoprak, Lefkoşa İlçe Başkanı Ozan Beysan ve Gençlik Örgütü Genel Başkanı Çağrı Anıl’da hazır bulundu.

SERDAR DENKTAŞ; “1 TEMMUZ’DAN İTİBAREN YİNE KOL KOLA”


DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, 29 Haziran 2014 Yerel Seçim stardını vermeden önce, izlenecek yol haritası hakkında nasıl bir çalışma başlatacakları konusunda görüş alış verişinde bulunmak, güçlü belediye anlayışı ile Lefkoşa ve Lefkoşalı’yı hak ettiği noktaya taşımak ve Lefkoşa’da büyük projelere imza atmak adına bu ziyaretin önemine dikkat çekti.

Şu anda parti teşkilatının ülke genelinde seçim maratonunu hızlandırdığını dile getiren Denktaş, ortak hazırlanan projeleri kamuoyu ile paylaşarak, halkın da desteği ile Lefkoşa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş; “29 Haziran Yerel Seçimlerinde LTB Başkan adayımız olan Hasan Sertoğlu ile tüm konuları görüşecek ve süratle de çalışmalarımızı başlatacağız. İnşallah Lefkoşa hakikaten dirayetli ve var olan sorunların üzerinden gelebilecek, Lefkoşa’ya da yeni bir çehre kazandırabilecek bir aday ile seçimlere girmiş olacak. Hayırlısı olsun, hepimize başarılar diliyorum” dedi.

Denktaş konuşmasını; “1 Temmuz’dan itibaren yine kol kola” sözleri ile noktaladı.

HASAN SERTOĞLU: “BİRLİKTE BU YOLA ÇIKTIK, BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ. YOLUN SONUNDA HALKIMIZ İLE BİRLİKTE SEVİNECEĞİZ”
UBP ve DP Ulusal Güçler’in ortak, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu ise konuşmasının başında kendisine gösterilen güvenden dolayı başta DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş’a, parti örgütüne ve tabanına teşekkür etti.


“Birlikte bu yola çıktık, birlikte yürüyeceğiz. Yolun sonunda da halkımız ile hep birlikte sevineceğimize eminim” diyen Sertoğlu, seçim kazanmak ile Lefkoşa’nın sıkıntılarının bitmediğinin de bilincinde olduklarına dikkat çekti.

SERTOĞLU: “LEFKOŞA’NIN NE TÜR DERTLERİ OLDUĞUNU BİLİYORUM. LEFKOŞALI TAKDİR EDERSE GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKINDA GELECEK”
UBP ve DP Ulusal Güçler’in ortak, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu; “Tabii ki seçim kazanmak ile Lefkoşa’nın sorunları bitmeyecek. Lefkoşa’nın o kadar çok problemleri ve derdi var ki, ben hep birlikte, omuz omuza bunların da üstesinden geleceğimizden eminim. Çünkü Lefkoşa’nın sorunlarını ve nasıl çözüme ulaşacağını biliyoruz. Zaten, kendimize güvendiğimiz için aday olduk” dedi.

Hasan Sertoğlu’da konuşmasını; “Lefkoşalı takdir eder ve bize oy verirse Lefkoşa için güzel günler çok yakında gelecek” diyerek noktaladı.


 
Editör: TE Bilisim