İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ile İskele İlçesi İlkokulları, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü dolayısıyla yarın İskele’de “Çocuk Şenliği” düzenleyecek.  

15’incisi düzenlenecek Şenlik, yarın saat 18.30’da İskele Dr. Fazıl Küçük Spor Salonu’nda yer alacak.

İskele Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Çocuk Şenliği, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler için yapılacak bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak. Şenliğin açılış konuşmasını İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun yapacak.

Konuşmaların ardından gösterilere geçilecek. Şenlikte, İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı Çocuk Bakım ve Eğitim Merkezi Dans Grubu, Şehit İlker Karter İlkokulu Modern Dans Grubu, Ziyamet İlkokulu Koro ve Orkestrası, Dipkarpaz İlkokulu Halk Dansları Topluluğu, Şehit Menteş Zorba İlkokulu Dans Grubu, Büyükkonuk İlkokulu Modern Dans Grubu, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Derneği Karma İlköğretim Okulları Yıldız Grup Kırklareli Yöresi Halk Dansları Topluluğu, Yeni Erenköy İlkokulu Dans Grubu, Kaplıca İlkokulu  Karadeniz Horon Ekibi, Yedikonuk İlkokulu Modern Dans Grubu, Küçükçekmece Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Derneği Karma İlköğretim Okulları Modern Dans Grubu ve Şehit İlker Karter İlkokulu Halk Dansları Topluluğu sahne alıp gösteri sunacak.

Etkinlik, tüm grupların “Sevgi-Dostluk- Kardeşlik” adına halkı selamlaması ve katılımcılara katılım ödüllerinin verilmesi ile tamamlanacak.

Editör: TE Bilisim