İngiltere sapık yaşlı çift haberi ile çalkalanıyor. Pakistan asıllı İngiliz vatandaşı İlyas Ashar (84) ve karısı Tallal (67) sağır ve dilsiz bir kızı, zorla alı koyma, seks kölesi olarak kullanma ve kızın rızası olmadan angarya işler yaptırtma vs vs.. gibi 13 ayrı suçtan yargılanıyor.

İŞTE KABUS EVİ... 

Daily Mail'in haberine göre, sağır ve dilsiz olduğu belirtilen kurbanın 10 yaşındayken Pakistan'dan insan kaçakçıları tarafından 2000 senesinde İngiltereye getirldiği ve iş adamı İlyas Ashar'a satıldığı belirtildi.

Pakistan'dan çocuğu 19 yaşında gösteren sahte pasaportla getirilen kurban kız, Ashar'ın ilk başlarda kendisine iyi davrandığını ve hediyeler aldığını, sadece kendisinden sahibi olduğu hediye ve telefon ekipmanları satan dükkanında çalışmasını talep ettiğini ifade etti.

MAHZENE KAPATILMIŞ

Fakat daha sonra hayatının kabusa döndüğünü anlatan kız, bodrumda hiç bir şey olmayan bir hücreye hapsedildiğini, bütün gün zorla evin yemek pişirme, temizlik, ütü gibi angarya işlerini yaptırıldığını ve İlyas Aşar tarafından sistematik bir şekilde seks kölesi olarak kullanıldığını söyledi. İlyas'ın karısı Tallal'ın ise kendisini çok gürültü yaptığı gerekçesiyle defalarca dövdüğünü belirtti. Kurban kız ise sağır ve dilsiz olduğundan gürültü yaptığının farkında olmadığını fakat yine de tartaklandığını ve Asharlar'ın kendisi ile uğraşmadığı zaman bazen saatlerce hiç bir şey yapmadan hücresinde oturduğunu sözlerine ekledi.

Kurban kız, 2009 yılında Ashar'ların evine yapılan baskın sırasında bodrumdaki hücresinde bulundu. Yapılan büyük soruşturma sonrası Ashar ailesinin intikam alma olasılığına karşılık yetkililer kızın kimliği ve yerini gizli tutuyor.
 
Editör: TE Bilisim