Metgin Ltd. ve Vernel işbirliği ile düzenlenen “Benim Annem” etkinliğinin ödüllerini Metgin Ltd. Direktörü Engin Yeşilada ve Metgin Ltd. İş Geliştirme Direktörü Derviş Olgun birlikte verdiler.

Sony Play-Stations 3 şanslısı Aydınköy İlkokulu 3. Sınıf Öğrencisi Hatice Köse; Sony PSP şanslısı İncirli İlkokulu 2. Sınıf Öğrencisi Kardelen Şahin ve bisiklet şanslısı TED Koleji 5 A Öğrencisi Nazlı Soğancı olmuşlardı. Sınavları nedeniyle ödül törenine katılamayan Nazlı Soğancı’nın ödülünü velisi aldı.

Anneler Unutulmadı
Şanlı çocuklar zengin hediyelerini alırlarken; çocukların anneleri de unutulmadı. Metgin Ltd. annelere de Vernel ürünlerinden oluşan armağanlar vererek Anneler Günü’nü kutladı.

“Benim Annem” etkinliğinin çekilişi, Genç TV’de Noter Kıvanç Özdar huzurunda ve canlı olarak yapılmıştı.