İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İstanbul başta olmak üzere Ankara, Bodrum ve Kuşadası'nda uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Operasyonda, aralarında oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan ve Şahin Irmak'ın da bulunduğu yaklaşık 30 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar, peyderpey İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine getiriliyor.

İZMİR'DE GÖZALTILAR

Soruşturma kapsamında sabah saatlerinde İzmir'in Çeşme ilçesinde bazı otellerde de arama yapıldı.

Tatil için ilçede bulunan ve gözaltına alınan oyuncular Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir, Murat Eken ve Engin Günaydın işlemlerin ardından İstanbul'a götürüldü.

OYUNCU KENAN İMİRZALIOĞLU GÖZALTINDA

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun İstanbul merkezli düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında Ankara'nın Bala ilçesinde ailesine ait evde gözaltına alınıp, İstanbul'a gönderildiği öğrenildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'da yürütülen uyuşturucu operasyonu kapsamında, İmirzalıoğlu'nu Ankara'nın Bala ilçesinin Üçem Köyü'nde ailesine ait evde gözaltına aldı.

İstanbul'dan gelen narkotik polisine teslim edilen İmirzalıoğlu, uçakla İstanbul'a gönderildi. 
Editör: TE Bilisim