"FENERBAHÇE FORMASI GİYERİM"

Spor Akademisi açma çalışmaları kapsamında Almanya'yı ziyaret eden Aysal, Hamburg'ta yapılması planlanan ırkçılığa karşı futbol turnuvasında boy gösterecek ekiplerin rakip takımların formalarıyla sahaya çıkma teklifine sıcak baktığını söyledi.

Hamburg'ta SPD Meclis Üyesi Behçet Algan'ın Galatasaray ile Fenerbahçe, St. Pauli ile de Hamburg takımlarının karşılıklı birbirlerinin formasıyla maça çıkması teklifini değerlendiren Ünal Aysal, "Güzel bir teklif. Ben Fenerbahçe forması giyerim" dedi.

'YENİ NESİLLERİ KURTARMALIYIZ'

Aysal, artık belli kalıpların ve duvarların yıkılması gerektiğini ifade ederek, "İlk 15 dakika takımlar karşılıklı olarak birbirlerinin formasıyla maça çıkarlar, ardından yine kendi formalarını giyerler. Ben bunu yaparım. Spor kardeşliktir. Ben fanatik değilim.

Benim Fenerbahçeli arkadaşlarım var. Ben onlara bir Galatasaraylı'ya nasıl bakıyorsam, öyle bakıyorum. Biz bir jenerasyonu kaybettik, hasta ettik. Artık o duvarları yıkmamız lazım. Türkiye'de bunun gerçekleşmesi şimdi zor ama bunu Almanya'da başlatabiliriz. Avrupa'da herkes maçı rahatça seyrediyor. Maç izlemek bir eğlence, zevk alma meselesi. Yeni nesilleri kurtarmalıyız."
Editör: TE Bilisim