Yakın Doğu Üniversitesi Kıbrıs Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, törene YDÜ Rektör yardımcıları, Fakülte Dekan ve bölüm başkanları, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreninin, açılış konuşmasını Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ali Ünal Şorman yaptı. Törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu da bir konuşma yaparak mezun olan öğrencileri tebrik etti ve önerilerde bulundu, velilerini ve hocalarını kutladı.

2014-2015 Güz döneminde Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Bilişim Sistemler Mühendisliği ve Gıda Mühendisliği bölümleri 8’ i Master öğrencisi olmak üzere toplam 136 mezun verdi.

Fakülte birincisi ve yabancı öğrenciler adına yapılan konuşmaların ardından, YDÜ Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Fahrettin Sadıkoğlu ve Prof. Dr. Şenol Bektaş ile Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Ünal Şorman, lisans ve yüksek lisans eğitiminde dereceye giren öğrencilere diplomalarını verdi.

Bölüm mezunlarının kendi hocalarından diplomalarını almalarının ardından diploma töreni, mezunların kep atmalarıyla son buldu.
Editör: TE Bilisim