Kuzey Kıbrıs Turkcell’in,Gazimağusa Belediyesi, Dance FM veFusetea işbirliğinde düzenlenecek plaj etkinliklerinin 3’üncüsü 30 -31 Ağustos tarihlerinde GazimağusaBelediyesi Palm Beach Halk Plajı’nda yer alacak ve saat 12.00’da başlayacak

Plaj şenliğine isteyen herkes katılabilecek

Kuzey Kıbrıs Turkcell’inGazimağusaBelediyesi, Dance FM ve Fusetea işbirliğindeki ‘Eğlenceli Plaj Etkinliği’ bu kez 30 -31 Ağustos tarihlerinde tekrarlanacak.
Yaz boyunca yoğun ilgi gören plaj etkinlikleri, yine birbirinden özel eğlencelere sahne olacak.
Saat 12.00’da başlayacak etkinlik Gazimağusa Belediyesi Palm Beach HalkPlajı’nda yer alacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in organize ettiği plaj etkinliklerinin ilki yine Gazimağusa’daki Glapsides Plajı’nda, ikincisi de Girne’deki Alagadi Plajı’nda yer almıştı.
Özellikle çocukların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği plaj etkinlerinde müzik eşliğinde eğlenen, keyifli vakit geçiren katılımcılar, aynı zamanda hediye kazanma şansı da yakalıyor.

Canlı performans, eğlence

30-31 Ağustos tarihlerindeki etkinlikte de eğlenceli plaj oyunlarının, sürpriz hediyelerin, keyifli müziğin yer alacağı açıklanırken, aynı zamanda Dance FM’in DJ’leri de canlı performans sergileyecek.
Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, etkinliğin, yazın bu sıcak günlerinde az da olsa serinlemek ve eğlenmek amacıyla organize edildiği ve ülkemizdeki farklı plajlara taşınacağı bilgisi verildi.
Plaj şenliğine isteyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek.
 
Editör: TE Bilisim