Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, ülkede yatırıma büyük bir ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, ülkeye yapılan yatırımların ekonomiyi geliştirdiğini, ülkenin kalkınmasını artırdığını, istihdam olanağı yarattığını, en önemlisi devlete ve ülkeye duyulan güveni ortaya koyduğunu vurguladı.

Eroğlu, yatırımcıların, devlete duyduğu güven ve vatandaşların verdiği destekle hareket ettiğini ve yatırım yaptığını dile getirerek,  “Kıbrıs’ta bir anlaşma olur veya olmaz, huzur ve güven içinde yaşadığımız bu topraklara sahip çıkılması gerekir. Bu da yatırımlarla olabilir” dedi.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Gazimağusa’da “Ekor Premier Patisserie” isimli pastanenin açılışını yaptı. Açılışa, bazı bakanlar ile milletvekilleri ve vatandaşlar da katıldı.

Eroğlu, açılış öncesinde yaptığı konuşmada, Ekor’un uzun yıllardır ülkeye yatırımlar yaparak geliştiğini, ayrıca istihdam olanağı sağladığını ifade ederek, şirketin başarılarının devamını diledi ve “lezzet dağıtmaya devam etmesi” temennisinde bulundu. 

Ülkede yatırıma ihtiyaç duyulduğunu, yapılan yatırımların ülkenin ekonomisini, kalkınmasını geliştirdiğini, istihdam yarattığını dile getiren Eroğlu, ülkede ve devlete güvenen ve yatırım yapan herkesi kutladı.

Eroğlu, yatırımların ülkeye ve vatandaşlara olan güven ve inançla yapıldığını ifade ederek, Kıbrıs’ta bir anlaşma olur veya olmaz üzerinde güven ve huzurla yaşanan topraklara sahip çıkmanın yatırım yapmakla sağlanabileceğini kaydetti.

Eroğlu konuşmasının sorununda, devlete güvenerek bu topraklara yatırım yapanlara teşekkür ederek, başarılarının ve yatırımlarının devamını diledi.

Editör: TE Bilisim