“Aşk Bu Mu?” isimli iki perdelik komedi tiyatro oyunu Cumartesi günü Gazimağusa’da saat 20.00’de, “Doğum Günü Partisi” oyunu ise saat 15.00’te, Gazimağusa R.R. Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sahnelenecek.

Oyunlar Lefkoşa’da Pazar günü Y.D.Ü. AKKM Salonu’nda sahnelenecek. “Aşk Bu Mu?” oyunu saat 20.00’de, “Doğum Günü Partisi” oyunu ise saat 15.00’te başlayacak.

Etkinlikler, Lefkoşa City Royal Otel’de bugün düzenlenen basın toplantısı ile tanıtıldı. Tanıtım toplantısına Umut Derneği Genel Başkanı Özlem Dinçoğlu, 1001 Sanat Tiyatrosu Yapımcısı Kerem Yılmaz, sanatçılar Yasemin Öztürk ve Paşhan Yılmazel katıldı.

Umut Derneği Genel Başkanı Özlem Dinçoğlu, derneğin amaçlarını anlattığı konuşmasında, yoksul ailelerin ihtiyaçlarını karşılama, çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutma, sağlıklı, huzurlu, güvenli ve refah düzeyi yüksek bir toplum yaratma hedefinde olduklarını belirtti.

Yardımlarının daimi olması ve ihtiyaçlı çocuklara katkı sağlamak amacıyla sosyal sorumluluk projeleri kapsamında sanatsal ve kültürel faaliyetler düzenlediklerini söyleyen Dinçoğlu, oyunların da bu amaçla sahneleneceğini dile getirdi.

Dinçoğlu, oyun biletlerinin, Deniz Plazalarda ve oyunların sahneleneceği salonlarda girişten temin edilebileceğini söyledi.

“Yapacağınız her katkı karanlıktan aydınlığa açılacak kapıdan bir ışık olacak” diyen Dinçoğlu, tüm halkı oyunları izlemeye davet etti.

1001 Sanat Tiyatrosu Yapımcısı Kerem Yılmaz, sanatçılar; Yasemin Öztürk ve Paşhan Yılmazel de adada olmaktan ve yardım etkinliğine katkı koymaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.
Editör: TE Bilisim