Yeni açılan programlarla birlikte 2014 – 2015 Akademik yılı Güz döneminde yüksek lisans program sayısı 28’e ulaştı.
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, 2014 – 2015 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Araştırma Enstitüsü bünyesine Hukuk, Bilişim Teknolojileri, Muhasebe ve Finansman programlarını da kattı. Tezli ve tezsiz seçeneklerin bulunduğu programlarda Hukuk’ta Türkçe, Bilişim Teknolojileri ile Muhasebe ve Finansman programlarında ise İngilizce eğitim verilecek.

Lisansüstü eğitimi almak isteyen adaylar başvuru için gerekli bilgileri www.ciu.edu.tr internet adresinden veya 671 1111 numaralı telefondan 2022, 2024 ve 2053’ü arayarak öğrenebilecek. Başvuru formu ise Kayıt Kabul Müdürlüğü’nden veya internet adresinden temin edilebilecek.

UKÜ’nün 2014 – 2015 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde başvuru kabul edeceği yüksek lisans programları şöyle:
Hukuk, İşletme, Muhasebe ve Finansman, Uluslararası İlişkiler, Türkçe Eğitimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Okul Öncesi Eğitimi, Zihin Engelliler Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği, Eğitim Programları ve Öğretim,Türk Dili ve Edebiyatı, İletişim ve Medya Çalışmaları, Mimarlık, Grafik Tasarım, İç Mimarlık, Turizm ve Otel İşletmeciliği,Sağlık Kurumları Yönetimi, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Teknolojileri, İnşaat Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Mühendislik Yönetimi, Çevre Bilimleri, Çevre Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Biyomühendislik.

 
Editör: TE Bilisim