Türkiye’de olduğu gibi KKTC’de de büyük bir ilgiyle izlenen “O Ses Türkiye” yarışmasında finale yaklaşıldı.

AMERİKAN KOLEJİ ÖĞRENCİSİ TÜRKAN KÜRŞAD YİNE TÜRKİYE’Yİ BÜYÜLEDİ
Daha önce Yetenek sizsiniz Türkiye adlı yarışmada finale kalma başarısını gösteren 16 yaşındaki Kıbrıslı Türk Türkan Kürşad TV8’de yayımlanan O Ses Türkiye adlı ses yarışmasında Jüri Üyelerini ve izleyenleri büyüledi
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji öğrencilerinden Türkan Kürşad, Türkiye’nin en popüler yarışma programlarından birisi olan olan “O Ses Türkiye” yarışmasında sergilediği performanısı ile izleyenleri kendine yine hayran bıraktı.

O Ses Türkiye'nin 30 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde Berkin Bekret, Türkan Kürşad ve Deniz Akyürek çapraz eşleşmeler sonucunda karşı karşıya geldiler. Sahneye çıkan üçlü oylanmadı ve Berkin Bekret ve Türkan Kürşad üst tura çıktı. Kıbrıslı Türk yarışmacı Türkan Kürşad'ın "I will always love you" performansı izleynleri kendisine hayran bıraktı.

İlk kez 5 yıl önce çekimleri GAÜ’de gerçekleştirilen “Yeteneksizsiniz Türkiye” yarışmasında ekran karşısındaki izleyicilere kendisini hayran bırakan Kürşad, “O Ses Türkiye”de Beyonce’un Listen adlı şarkısıyla tüm jüri üyelerini etkilemeye devam ediyor.

“O Ses Türkiye” Jüri üyeleri (Murat Boz, Ebru Gündeş, Gökhan, Hakan Özoğuz ve Hadise) Türkan’ın sesine hayran kaldıklarını her fırsatta söylerken, TV8’in sahibi ve O Ses Türkiye’nin sunucusu Acun Ilıcalı’ysa Türkan’ın yarışmada sonuna kadar ilerleyeceğini düşündüğünü belirtti.

GAÜ Okullar Grubundan yapılan açıklamada ise , öğrencilerinin bu başarısı ile her zaman gurur duyduklarını ve sanat hayatında da ilerlemesi adına GAÜ ailesi olarak tüm desteği vereceklerini ifade ettiler.

Editör: TE Bilisim