AHMET KAŞİF: TELSİM TOPLUMA YARAR SAĞLAYAN YATIRIMLAR YAPMAKTADIR


Telsim ve Vodafone Türkiye yetkilileri resmi makamlara bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler sırasında, Vodafone’nun Kıbrıs’a verdiği değerin altı çizilerek, Vodafone’un yatırımları ve gelecek planları hakkında bilgi verildi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcılarından Sinan Kızıldağ ile Selçuk Karaçay, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ile Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu (BTHK) Başkanı Kadri Bürüncük’ü ziyaret etti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Telsim’in haberleşme alanında ülkede ilk yatırım yapan şirket olduğunu anımsatarak, Telsim’in Kuzey Kıbrıs’ta ilkleri gerçekleştirmeye devam ettiğini kaydetti.

“Bir yatırım ülkesi olan Kuzey Kıbrıs’ta bakanlık ve kişi olarak toplum yararına yapılacak olan tüm yatırımlara açık destek veriyoruz” diyen Bakan Kaşif, Vofadone bünyesinde faaliyet gösteren Telsim’in topluma yarar sağlayan önemli yatırımlar yapmakta olduğunu vurguladı.

Ziyaretler esnasında, Vodafone Türkiye’nin Kıbrıs’a büyük önem verdiğine vurgu yapılarak, Kuzey Kıbrıs’ın iletişim teknolojileri ile dijitalleşmesinde liderlik etme misyonuyla yaptıkları ve yapacakları yatırımlar hakkında bilgi verildi.

Telsim ve Vodafone Türkiye yetkilileri, dünya genelinde 7000 Vodafone global konseptli mağazanın Kuzey Kıbrıs’taki ilk açılışının ardından, kısa süre içinde diğer Telsim mağazalarının da yenilenerek global konseptle hizmete açılacağı bilgisini paylaştı. Vodafone’nun Kıbrıs’a yatırımlarını artırarak sürdüreceği kaydedilen görüşmelerde, Telsim’in iletişim teknolojileri ve mobil iletişim alanındaki yatırım hedefleri de paylaşıldı.
 
Editör: TE Bilisim