Uluslararası eğitmen, danışman ve koç olarak yaklaşık 15 yıldır dünyanın 34 ülkesinde eğitimler veren İdil Şeytanoğlu New York da katıldığı kurs sonrası Yetkili Master Eğitmen belgesi aldı.

Dünyaca ünlü kariyer eğitmeni Johnattan Halls tarafından yönetilen ve Amerikan Management Association İnternational de 15 kursiyerin katılımıyla gerçekleşen ATD (Association of Talent & Development) kursunu başarıyla tamamlayan Şeytanoğlu, Kıbrıs’ta bir ilk olan yetkili master eğitmenliği (Master Facilitatör) ünvanı alarak ülkesine döndü.

İdil Şeytanoğlu Kimdir?

Lefkoşa’da doğup büyüyen, halen ailesiyle Girne’de ikamet eden İdil Şeytanoğlu özel sektör başta olmak üzere sivil toplum ve kamu kuruluşlarına eğitim, danışmanlık ve koçluk hizmetleri sunmayı sürdürüyor. Liderlik ve Yönetimi – Organizasyon Gelişimi – Strateji ve Etki – Kişisel Gelişim ve Öğrenme alanlarında uzmanlaşan Şeytanoğlu bugüne kadar 34 ülkede 1000 saatten fazla eğitim verdi. İdil, son 5 yıldır uluslararası bir danışmanlık ve strateji uygulama şirketi olan BTS ile işbirliği yapıyor.
Dünyanın en büyük 100 şirketinden 46’sına hizmet sunan BTS’de İdil, Unilever, Coca Cola, Philip Morris International,GlaxoSmithKline, Merk,UCB ve Coats gibi global şirketlerde çalışan yöneticilere ve liderlere eğitimler veriyor.
İdil son iki senedir de koçluk hizmeti sunarak yönetici ve liderlere hızlı ve etkili sonuçlar elde etmeleri için bire bir çalışmalar yapıyor.
2013 yılında TEDxNicosia da konuşmacı olan ve 2009 yılında JCI Turkiye'nin En İyi Eğitmen ödülünü kazanan İdil Şeytanoğlu Kıbrıs’ta Management Centre of Mediterranean’da 4 yıl yöneticilik yaptı ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından finanse edilen ada çapındaki Kapasite Geliştirme Programını yönetti. Kıbrıs’ta birçok sivil toplum kuruluşunun kurulmasına yardımcı olup ayni zamanda yerel ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurullarında yer alıyor. Şeytanoğlu 7 yıldır Kıbrıs’ta 2 toplumlu hibe projesi yürüten Stelios İoannou Hayırseverlik Vakfı’nın Kuzey Kıbrıs Temsilciliğini yürütüyor. Lha
 
Editör: TE Bilisim