Cumhuriyetçi Türk Partisi Güzelyurt İlçesi, başlattığı Ocak Örgütü kongrelerine yoğun bir programla başladı. Bu çerçevede hareketli bir döneme giren CTP Güzelyurt İlçesi, geride bıraktığımız hafta içerisinde Gaziveren, Kalkanlı ve Zümrütköy Ocak Kongrelerini gerçekleştirdi. 

Yoğun bir ilgi ile gerçekleştirilmekte olan kongrelerde, Ocak Örgütü Yönetim Kurulları yeniden belirlenirken,  Ocak ve Bucak Kongrelerinin ardından gerçekleşmesi öngörülen CTP Güzelyurt İlçe Kongresinin delegeleri de seçiliyor. Ocak Kongrelerinde ayrıca CTP Kurultay delegeleri de belirleniyor.

CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Burhan Eraslan’ın yanı sıra, CTP Güzelyurt İlçesi Milletvekilleri Fatma Ekenoğlu ile Mehmet Çağlar’ın da hazır bulunduğu kongrelerde, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasal sorunlara ilişkin görüş alışverişinde de bulunuluyor.

BAŞKANLAR SEÇİLDİ

İlçe Başkanı Burhan Eraslan gerçekleşen kongrelerde yaptığı konuşmalarda iktidar partisi UBP’nin ülkede yarattığı yıkıma son vermek, ülkenin ve halkın geleceğini kurtarmak için bir an önce UBP’yi iktidardan götürmenin zorunluluğuna dikkat çekti, tüm partilileri bu hedefe kilitlenmek üzere göreve davet etti.  Kongrelerde hazır bulunan parti üyeleri de yoğun bir şekilde söz alarak, UBP’nin tüm ekonomik sektörleri batırdığını, köylüyü perişan ettiğini ve ülkeyi yabancılara peşkeş çekmekte olduğunu örnekleriyle aktararak bu gidişe dur demeye hazır olduklarını dile getirdiler.

Gerçekleşen kongrelerde yapılan seçimler sonucunda Gaziveren Ocak Örgütü Başkanlığına Yaşar Oduncuoğlu, Kalkanlı Ocak Örgütü Başkanlığına Uğur Kısaoğlu ve Zümrütköy Ocak Örgütü Başkanlığına ise Mehmet Özbaflı seçildiler. 

Editör: TE Bilisim