Gezici Kamuoyu Araştırma şirketi direktörü Murat Gezici anket sonuçlarına tepki gösteren kesimlere karşı yaptığı açıklamada sonuçların itiarsızlaştırılmaya çalışıldığını söyledi.

Açıklama şöyle:

"Gezici araştırmayı itibarsızlaştırmak isteyen güçler yine devreye girdi!!şimdiki iddaları 8 kişilik anketörle sahaya çıktığımızı söylüyor nasıl anketi yapmışız.. videolarda açık net kaç kişi çalıştı otel yetkilileriylede gidin konuşun veya arayın konusun otelle!
120 kişi çalıştı üç günde! Eğitim salınları 3 fatklı peryotta yaparak özel araclarla sahaya cıkardık!! Kim hangi arastırma şirketi böyle dürüst çalışıyor? Her bir anketörüm 18-50 arası anket yaptı bir günde matematiksel olarak hesaplayın..
Bu iddaları söylen adamlar 2015 de yine devredeydi! Bu kişi ve kişiler aynı zamanda bu kişileri kamuoyuna çıkaranlar halkın gözünde bizleri itibarsızlaştırmak ve aynı zamanda ülkenin siyasi sonuçları değiştirmek için darbe planlıyorlar.. bu kişiler geçmişte Sn Musta Akıncı içinde yüzde 2-5-6 arası oy alacak diyorlardı!! Bu halk ve kamuoyu bu adamları unuttumu? gezici araştırma gercekleri söyleyen tek araştırma şirketiydi! Tekrar ediyorum KKTC deki siyasi sonuçların bu sekilde çıkacagından korkan dış güçler sonuçlardan memnun değil!.."

Editör: TE Bilisim