Erülkü Ltd., Minareliköy'de bulunan Şht. Mehmet Eray İlkokulu’na iki derslik ve oyun parkı inşa edecek. Proje kapsamında, ilkokul binası avlusuna iki derslik ve oyun parkı yanında, tuvaletler, otobüs durağı da inşa edilecek ve çevre düzenlemesi yapılacak.

Bu çerçevede, bugün Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Erülkü Ltd. arasında protokol imzalandı. Protokole, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan ile Erülkü Ltd. adına Ali ve Kağan Erülkü imza koydu.

Milli Eğitim Bakanı Mutlu Atasayan yaptığı konuşmada, Erülkü ailesinin bu projeyle geleceğe yatırım yaptığını vurgulayarak, bu davranışın herkese örnek olmasını diledi.

“BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Projenin büyük önem taşıdığını söyleyen Atasayan, “Ülkesinde kazanıp, ülkesine yatırım yapan Erülkü ailesine teşekkür ederim. Bu davranışın herkese örnek olmasını dilerim” dedi.

Erülkü ailesinin, anne ve babalarının adını yaşatmak adına, okula iki derslik yapmayı istediklerini, bu talepleri üzerine görüşmeler yapıldığını ve topluma bir okul kazandırıldığını kaydetti.

Bu kapsamda projeler hazırlandığını ve bugün de protokolün imzalandığını ifade eden Atasayan, dersliklerin inşasının geleceğe yatırım niteliği taşıdığını belirtti.

Projeyle ilgili teknik bilgi de veren Atasayan, maliyetin 250 - 300 bin TL civarında olacağını ve tümünün Erülkü Ltd. tarafından finanse edileceğini kaydetti.

Dersliklerin Şehit Mehmet Eray İlkokulu avlusuna inşa edileceğini söyleyen Atasayan, “Proje iki derslik, tuvaletler, oyun parkı, otobüs durakları ve çevre düzenlemesini kapsıyor” dedi.

ALİ ERÜLKÜ

Erülkü ailesi adına Ali Erülkü de, kazandıklarını böyle anlamlı bir yatırıma dönüştürmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim