Karpaz Gate Marina, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde çocukların aileleri ile geçirebilecekleri eğlence dolu bir gün organize etti. Çocuklar Karpaz Gate Marina’da 26 Nisan Cumartesi günü 13:00-17:00 saatleri arasında, Cappy’nin katkılarıyla düzenlenecek “Kite Fest” adlı uçurtma festivalinde birbirinden renkli aktivitelere katılma imkanı elde edecekler.
Çeşitli şekil ve tasarımlardaki uçurtmaların satışının yanı sıra, çocuklara temel uçurtma teknikleri hakkında bilgi de verilecek. Karpaz’ın gökyüzünü rengarenk uçurtmalarla süsleyecek olan etkinliğe katılacak çocuklar, aileleri ile birlikte Karpaz Gate Marina Beach Club’a ücretsiz girebilecekler. Canlı DJ performansı eşliğinde birbirinden eğlenceli aktivitelerle bayram havasında yaşanacak gün boyunca dileyen misafirler havuz ve denizden yararlanma imkanına da sahip olacaklar.
Karpaz Gate Marina Beach Club’da yaz boyunca çocuklara yönelik olarak yüzme kursları da dahil, birçok aktivite planlanıyor.
Konaklamayı tercih eden aileler ise Karpaz Gate Marina’daki Hemingways Resto Bar’da akşam yemeğinin dahil olduğu konaklamalı paketler ile ilgili olarak 0533 8253990 numaralı telefondan ya da [email protected] adresinden bilgi alabilecekler.  
Editör: TE Bilisim