Lapta’nın muhteşem güzelliğine varlığıyla asalet katan Le Chateau Lambousa Otel, dünyaca ünlü Sexteto Milonguero’nun sımsıcak Tango ateşiyle gönülleri kanatlandırdı.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) bağlı kuruluşlarından, Le Chateau Lambousa’da düzenlenen “Cyprus Tango Camp” etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen canlı müzik eşliğindeki Tango gecesi, Latin danslarına gönül vermiş çiftleri bambaşka bir dünyanın semalarına götürdü.

Dünyanın en sıcak ve ateşli dansı Tango ile buluşan çiftler, Kıbrıs’ın doluluk oranı en yüksek tatil beldesi Le Chateau Lambousa’da unutulmaz bir geceye şahitlik ettiler.

Kıbrıs'ın en görkemli otantik oteli Le Chateau Lambousa’nın, Orkestra Sexteto Milonguero ile yaşattığı tangoyla dopdolu gecenin bitiminde evlerine mutlu biçimde giden çiftler, o geceyi adeta Güney Amerika ülkelerinden birinde yaşamışcasına mutluydular.
Le Chateau Lambousa Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Çağa, tüm misafirlerin böyle bir gece düzenlediği için otel yönetimini kutladığını belirterek “Le Chateau Lambousa yönetimi olarak bu yaz düzenleyeceğimiz etkinliklerin gerek konuk olarak ülkemizde bulunanlar, gerekse halkımız tarafından beğeniyle karşılanacağına dair inancımız tamdır. Önümüzdeki günlerde sürpriz etkinliklere devam edecek, turizmin gerçek manada hayat bulması için gerekli tüm çalışmaları yapacağız” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim