Lefke Avrupa Üniversitesi, 2012-2013 Akademik Yılı Bahar Dönemi doktora ve yüksek lisans programlarına öğrenci kabulüne başladı.

Lefkoşa’da eğitim veren Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı toplam 12 yüksek lisans, 5 doktora programı ve ayrıca Deniz ve Balıkçılık Enstitüsü’ne bağlı yüksek lisans programı için öğrenci alınacak.

LAÜ’den yapılan yazılı açıklamada, Yüksek Lisans programlarında eğitim almak isteyen KKTC ve TC vatandaşlarına tüm programlar için tam zamanlı devam etmek koşuluyla %50 burs imkanı sağlanacağı bildirildi. Ayrıca LAÜ’den mezun olan adaylar %20 burs imkanından yararlanacak.

Adaylar, http://www.eul.edu.tr/main/99 internet adresinden veya Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler Enstitüsü’nün 22 90 380 ile Deniz ve Balıkçılık Enstitüsü’nün 71 46 781 numaralı telefonlarından detaylı bilgi alabiliyor.

Başvuru formu Kayıt Kabul ve Öğrenci İşleri Müdürlüğü veya http://www.eul.edu.tr/content/343 internet adresinden temin edilebiliyor.

LAÜ’nün 2012 -13 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde başvuru kabul edeceği yüksek lisans ve doktora programları şöyle:

“LAÜ Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı yüksek lisans programları: İşletme, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Uluslararası Ekonomi ve Finans;  Mimarlık, Şantiye Yönetimi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İletişim Bilimleri, İngilizce Öğretmenliği, Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Modern Kıbrıs Çalışmaları.

Doktora Programları: İşletme, Mimarlık Çevre Tasarımı ve Yapı Bilimleri, İletişim Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması.

LAÜ Deniz ve Balıkcılık Enstitüsü’ne bağlı yüksek lisans programı: Su Ürünleri Avlama Teknolojisi.”

Editör: TE Bilisim