Kulüp ederi 10 türk lirasından satışa sunduğu piyango biletlerinden elde edilecek gelirin bir bölümünü Kanser Hastalarına Yardım Derneğine bağışlayacak.

Gençler Birliği spor Kulübü düzenlediği yemekli basın toplantısında Dayanışma piyangosu hakkında bilgi verdi.
Osman Ağa Kültür Evinde gerçekleştirilen yemekte ilk olarak konuşan Larnaka Gençler Birliği spor Kulübü Başkanı Mustafa Gülcan, kanser hastalığının her geçen gün arttığına işaret ederek yönetim olarak kanser hastalarına katkı sağlamak amacıyla söz konusu dayanışma piyangosunu düzenlemeye karar verdiklerini söyledi.
KHYD Başkanı Raziye Kocaismail de Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübünün maçlara stad girişlerinden elde edilen gelirin bir kısmını derneğe bağışlayan tek kulüp olduğunu söyledi.

Dayanışma piyangosundan elde edilecek olan gelirin bir kısmının Derneğe kalacak olmasından da büyük mutluk duyduğunu ifade eden Kocaismail kanser hastaları adına herkese teşekkür etti.
Kocaismail konuşmasını derneğin çalışmaları hakkında bilgi vererek tamamladı.

İskele Belediye Başkanı Halil ibrahim Orun da, Çağımızın vebası olan kanser hastalığına her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.

Böylesi bir etkinlikle söz konusu hastalığa katkı koymayı hedefleyen kulüp yönetimini de kutlayan Orun, halkın dayanışma bileti alarak bu duruma duyarsız kalmayacağını da sözlerine ekledi.

İskele Kaymakamı Bünyamin Merhametsiz ise, Spor kulüplerinin büyük sıkıntılar yaşadığı bu günlerde söz konusu kulübün böyle örnek bir davranış serğilemesinden dolayı kulüp yönetimini kutladı ve Kaymakamlık olarak gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Ederi 10 türk lirasından 10 bin adet satışa sunulan ve 8 Mart tarihinde çekilişi yapılacak olan Dayanışma piyangosunda ikramiye olarak çeşitli ev eşyaları yer alıyor.
Editör: TE Bilisim