Gazimağusa’da ithali yasak hava tabancasını, başkasını korkutmak amacıyla taşıdığı tespit edilen bir kişi tutuklandı.

Polisten yapılan açıklamaya göre, H.A. (E-27) dün Sincan Sokak’ta PC 483 plakalı aracıyla yolda seyrettiği esnada, sol tarafından HT 030 plakalı aracıyla kendisine çarptığı gerekçesiyle Tuğşat Tekiner’e araçta kanunsuz olarak muhafaza ettiği gazlı tabancasını, korkutmak amacıyla  gösterdi.

H.A.’nın aracında yapılan aramada tabancaya ait olduğuna inanılan birçok saçma ve sıkıştırılmış gaz, olay mahallinde yapılan aramada ise bahse konu tabancanın otların içerisinde atılı bulunup emare olarak alındığı belirtildi.

H.A. tutuklandı.

GAZİMAĞUSA’DA UYUŞTURUCU

Gazimağusa’da, dün akşam, A.Z (E-29) ve B.M. (E-25)’nin kaldığı evde,   yapılan aramada 60 gram hintkeneviri bulundu.

Polis bahse konu şahısların tutuklandığını açıkladı.

UYUŞTURUCU TAŞIYAN ŞAHIS NARKOTİK KÖPEĞİNDEN KAÇAMADI

Öte yandan, Ercan Havaalanından dün saat 21.20 sıralarında, KKTC’ye giriş yaptığı sırada H.O. (E-23)’ya narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi nedeniyle  üzerinde ve eşyalarında arama yapıldı.

H.O’nun yapılan aramasında tasarrufunda 4 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde  ve içinde uyuşturucu kalıntısı olduğuna inanılan siyah renk plastik öğütücü  bulunarak emare olarak alındı.

H.O tututklandı.

KAYIP ŞAHIS EVİNE DÖNDÜ

Bu arada, 1 Şubat’ta evinden ayrılıp geri dönmediği bildirilen Lefkoşa’da sakin Barış Gürbüz’ün (E-17) dün evine döndüğü açıklandı.  

Editör: TE Bilisim