CTP-BG LTB Başkan Adayı Kadri Fellahoğlu, belediyenin içene düşürüldüğü gerçek durumu halka paylaşarak, güven veren, şeffaf bir yönetim anlayışı ile işe başlayacağını söyledi. CTP-BG LTB Başkan Adayı Kadri Fellahoğlu, Lefkoşa’yı gezmeye sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek başladı. Bu kapsamda Kıbrıs Türk Mimar Mühendisler Odası Birliği (KTMMOB), Belediye Emekçileri Sendikası (BES) ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

TURHAN: MÜHENDİS SORUN ÇÖZEN KİŞİDİR
KTMMOB ziyaretinde konuşan birlik başkanı Zihni Turhan adaylık yarışında Kadri Fellahoğlu'na başarılar dileyerek Fellahoğlu'nun birliğin başkanlığını yapmış, camiadan biri olduğunu ifade etti. Kadri Fellahoğlu'nun kendilerinin beklentilerini çok iyi bildiğini söyleyen Turhan, "Mühendisler sorun çözen kişilerdir ve bu yüzden Kadri arkadaşımızın da belediyenin sorunlarını çözeceğine olan inancımız tamdır" dedi.

SENDİKANIN YANINDA OLAN FELLAHOĞLU’NA TEŞEKKÜR

BES ziyaretinde konuşan başkan Savaş Bozat da çok zor bir süreç yaşadıklarını dile getirerek LTB'yi batıran en başlıca unsurun otorite boşluğu olduğunu ifade etti. Sendika olarak yaşadıkları bu zorlu süreçte parti olarak gösterdikleri destekten dolayı Fellahoğlu'na teşekkür eden Bozat, yönetimin anlayışsızlığı nedeni ile sorunları sokakta çözmeye mecbur kaldıklarını dile getirdi. Sendika olarak yaşanan süreçten dolayı en büyük ihtiyaçlarının motivasyon olduğunu vurgulayan Bozat, Fellahoğlu'na seçim yarışında başarılar diledi.

ÇIRALI: BÜYÜK CESARET

Sanayi Odası Başkanı Ali Çıralı ise ziyarette yaptığı konuşmada Fellahoğlu'nu kutlayarak ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. LTB'nin yıllar içerisinde göz göre göre bu aşamaya geldiğini söyleyen Çıralı, böylesi koşullarda bu göreve talip olmanın büyük cesaret gerektirdiğini vurguladı.

FELLAHOĞLU: ZORLUKLARIN FARKINDAYIM
Ziyaretlerde konuşan CTP-BG LTB Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, kendilerini kabul ederek görüşen sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine teşekkür etti. Kurulduğu 1958 yılından beri çok büyük mücadelelerle bugünlere gelen LTB'nin son iki dönemki kötü idaresi yüzünden bu durumlara geldiğini vurgulayan Fellahoğlu, karşılarında duran zorlukların farkında olduklarını ve bunları bilerek bu göreve talip olduklarını ifade etti. CTP-BG'nin yerel yönetimlerde bir marka olduğunu belirten Fellahoğlu, CTP'li 8 belediyede de LTB'nin bugünkü durumuna yakın bir tablo ile göreve gelen arkadaşlarının bu belediyeleri ayağa kaldırdığını sözlerine ekledi.



GÜVEN VEREN VE ŞEFFAF BİR YÖNETİM SÖZÜ
Parti olarak yerel yönetimlerdeki birikimleriyle LTB'yi bugünkü durumundan çok daha ileriye götürecek potansiyele sahip olduklarını söyleyen Fellahoğlu, 14 aylık süreçte Lefkoşalıya ve çalışanlara güven veren bir yönetim anlayışı ortaya koyacaklarını ifade etti.
Göreve geldiğinde ilk olarak belediyenin düştüğü durumu en kesin rakamlarla tespit ederek verileri halkla paylaşacağını söyleyen Fellahoğlu, şeffaf bir yönetim anlayışıyla belediyeyi bu duruma düşürenlerin de yargı önünde hesap vermeleri için yasal sürecin takipçisi olacağının sözünü verdi.
 
Editör: TE Bilisim