8. ŞUBENİN AÇILIŞI DÜZENLENEN ETKİNLİKLE GERÇEKLEŞTİ…

Kıbrıs Tük Kadınlar Birliği’nin 8’inci şubesi İskele’de açıldı. Birkaç ay önce resmiyet kazanarak faaliyete başlayan Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği’nin İskele şubesi Neşe Resturant’ta düzenlenen çay partisi ile kamuoyuna duyuruldu.

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği’nin 8’inci Şubesi İskele’de hizmete başladı. 9 Ekim 2012’de resmiyet kazanarak faaliyete başlayan Birliğin İskele şubesi düzenlenen çay partisi ile kamuoyuna duyuruldu.

Neşe Resturant’ta yer alan çay partisinin açılışında ilk konuşmayı yapan birliğin İskele kurucularından Müzeyyen Fındıkoğlu, birliğin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği Lefkoşa Başkanı Gülten Feridun da Kıbrıs Türk Kadınının her zaman üretken ve toplumda çok önemli bir yere sahip olduğunu kaydederek, birliğin bugüne kadar hiçbir şekilde siyasete karışmadığını söyledi.

Genel Başkan Süreyya Küçük’ün hastalığından dolayı etkinliğe katılamadığını ifade eden Feridun, Küçük’ün mesajını okudu.
Ardından konuşan Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği İskele Başkanı Billur Özsoylu da 1953 yılında kurulan birliğin bir çok başarılı işe imza attığını söyleyerek, amaçlarının bölgeye en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu dile getirdi...
Editör: TE Bilisim