Ahmet Özhan Unutulmazları Yaşattı

Sahne ve sinema dünyasının yıldızı Gülben Ergen yeni yılı Girne Grand Pasha Hotel &Casino&SPA’da kutlayanlara unutulmazları yaşattı.
Mükemmel ses ve ışık düzeninde salonu dolduran hayranlarına adeta oturma yasağı uygulayan Gülben Ergen, gözalıcı sahne kıyafeti ile de dikkatleri üzerinde topladı. “ Arka Sokaklar”la başladığı unutulmaz geceyi yeni albümü sürprizle noktalayan Ergen, kendisini İstanbul’dan dinlemeye gelen aile dostu Türk Sanat Müziğinin duayeni Ahmet Özhan’ı sahneye davet ederek konuklarına bir sürpriz daha yaşattı. TSM klasikleri arasında yer alan “ Kapım Her Çalındığında” parçasını seslendiren Özhan ayakta alkışlanırken yılların sanatçısı Gülben Ergen “sürpriz” şarkısıyla hayranlarına yeni yılda tatlı sürprizler dileyerek konserini noktaladı.

“hedeflerim var”

Konser öncesi kuliste basına konuşan ünlü sanatçı Gülben Ergen, plan programla yaşamayı sevmediğini, plan yapmayalı nerdeyse 10 yıl olduğunu, ancak sahne ve televizyon konusunda hedefleri bulunduğunu anlattı. Ergen sahne hayatında herzaman için yanında duran Taşkın Sabah ve Orkestra elemanlarına teşekkür ederek tüm Kıbrıslıların yeni yılını kutladı.Lha

 
Editör: TE Bilisim